Partners

Organisator www.plan-c.eu

Plan C is het Vlaamse transitienetwerk voor duurzaam materialenbeheer. Individuen, bedrijven, consumenten, overheidsinstanties, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties werken er samen aan een economie en maatschappij die op duurzame wijze met materialen omgaat.

Gouden partner www.3dee.be

3Dee opende de allereerste 3D printing store van België. In de shop kan je geprinte modellen voelen en bekijken en ook zelf aan de slag gaan. Individueel of in workshops.

Gouden partner www.sirris.be

Sirris biedt bedrijven ondersteuning om technologische innovaties uit te werken, te testen en effectief door te voeren. In samenwerking met experts en met behulp van de hightech infrastructuur kan je alle mogelijkheden van nieuwe technologieën uitgebreid verkennen.

Mediapartner www.demorgen.be

De Morgen brengt kwaliteitsjournalistiek. Met 24/7 nieuws, opinie, achtergrond en duiding, politiek, cultuur en sport.

Mediapartner www.zeronaut.be

Zeronaut.be is een blog ter ere van de duurzame revolutie. De naam Zeronaut.be is geïnspireerd op de definitie van John Elkington en hoopt in die geest initiatieven met een duurzame missie aan te wakkeren door te informeren over opvallende innovaties en relevante nieuwe kennis.

Ondersteunende partner www.autodesk.be

Autodesk is wereldleider in 3D-ontwerpsoftware voor entertainment, natuurlijke hulpbronnen, werktuigbouw, engineering, bouw en civiele infrastructuur.

Ondersteunende partner www.makers.be

DE MAKERS is een campagne van Unizo die een beweging op gang wil brengen waar makers zich 'thuis' voelen. DE MAKERS wil de luidste promotor zijn van makers in België, zowel naar overheid als naar samenleving.

Ondersteunende partner www.designvlaanderen.be

Design Vlaanderen promoot eigentijds, kwaliteitsvol en innovatief design uit Vlaanderen. De organisatie maakt deel uit van het Agentschap Ondernemen. In de eerste plaats wil Design Vlaanderen vormgevers in Vlaanderen helpen groeien als ondernemers. Het wil bedrijven en overheden ook stimuleren om design in te voeren in hun werking.

Ondersteunende partner www.ecodesignlink.be

De OVAM streeft samen met u naar een duurzaam afval- en materialenbeheer en een propere bodem in Vlaanderen.

Ondersteunende partner www.technopolis.be

Technopolis is het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie.

Procesbegeleider www.forumforthefuture.org/

Forum for the Future is een onafhankelijke non-profit organisatie die wereldwijd samenwerkt met bedrijven, overheden en andere organisaties om complexe duurzaamheidsvraagstukken aan te pakken.

Plan C vzw | Stationsstraat 110 | 2800 Mechelen | 015 711 658 | jan@plan-c.eu | www.plan-c.eu
algemene voorwaarden | privacyverklaring